För elever

Som elev på Bernadottegymnasiet får du både viktiga kunskaper under lektionerna och övning i samarbete och ledarskap. För att detta ska fungera så bra som möjligt så är det viktigt att det finns olika stödfunktioner som exempelvis elevhälsa, och att sådant som frånvaro rapporteras in.

Här finns information om sådant som kan vara viktigt att veta, och viktiga länkar, till exempelvis Fronter. Det är verktyg som kan underlätta skolgången på Bernadottegymnasiet, så att du som elev kan uppnå din fulla potential.

Frånvaroanmälan

Giltig frånvaro anmäls i Skola24 senast kl 12.00 samma dag. Giltig frånvaro innebär sjukanmälan, läkarbesök mm. samt av rektor/lärare godkänd kortare ledighet. Det går bra att lägga in frånvaroanmälan upp till 5 dagar framåt i tiden.
OBS! Om man missar att   lägga in frånvaro före kl 12.00 registreras den som ogiltig. Om du blir sjuk och behöver avbryta skoldagen efter kl 12.00 - meddela din lärare eller handledare.