För elever

Som elev på Bernadottegymnasiet får du både teoretiska kunskaper under vanliga lektioner i klassrummen, men också praktiska övningar i samarbete och ledarskap. För att detta ska fungera så bra som möjligt så är det viktigt att det finns olika stödfunktioner som exempelvis elevhälsa, och att sådant som frånvaro rapporteras in.

Här finns information om det som du som elev behöver känna till!

• Frånvaroanmälan i Skolplattformen (i högermenyn)
  • Drogpolicy
  • Prövningsdatum på Bernadottegymnasiet (kommer senare under hösten 2018)
  • Ansökan om ledighet för elev

Det är verktyg som kan underlätta skolgången på Bernadottegymnasiet, så att du som elev kan uppnå din fulla potential.

Frånvaroanmälan

Giltig frånvaro anmäls i Skolplattformen senast kl 12.00 samma dag. Giltig frånvaro innebär sjukanmälan, läkarbesök mm. samt av rektor/lärare godkänd kortare ledighet. Det går bra att lägga in frånvaroanmälan upp till 5 dagar framåt i tiden.
OBS! Om man missar att   lägga in frånvaro före kl 12.00 registreras den som ogiltig. Om du blir sjuk och behöver avbryta skoldagen efter kl 12.00 - meddela din lärare eller handledare.