Socialt

Antal: 4

• Gräs och blå himmel

Gålöstrapatsen

Gålöstrapatsen är bra på flera olika sätt. Den ger eleverna möjlighet till en naturupplevelse i skog och mark, bland träd, fåglar och grönska.

• Kommunikation

Människan kommunicerar på många olika sätt, det må vara det lugna samtalet mellan två vänner, politikerns tv-sända tal, små lappar på en anslagstavla, en e-postkonversation om en kommande utlandsresa eller det kroppspråk som visar att någon vill v

• EHT ht 2018

Elevhälsa

• Bernadottegymnasiets elevhälsa består av skolsköterska och kurator, och där kan eleverna få hjälp och stöd. Både skolsköterskan och kuratorn har tystnadsplikt.
  • För elever

Som elev på Bernadottegymnasiet får du både teoretiska kunskaper under vanliga lektioner i klassrummen, men också praktiska övningar i samarbete och ledarskap.