Elevhälsa

Antal: 5

• Frånvaroanmälan

• Giltig frånvaro anmäls i Skolplattformen senast kl 12.00 samma dag. Giltig frånvaro innebär sjukanmälan, läkarbesök mm. samt av rektor/lärare godkänd kortare ledighet. Det går bra att lägga in frånvaroanmälan upp till 5 dagar framåt i tiden.

OBS! Om man missar att   lägga in frånvaro före kl 12.00 registreras den som ogiltig. Om du blir sjuk och behöver avbryta skoldagen efter kl 12.00 - meddela din lärare eller handledare.

• abstrakt kartbild av Jupiters, från Nasa

Stipendier

Det finns massor av stipendier att söka för dig som elev på Bernadottegymnasiet!

• Elevhälsoteamet

Elevhälsa

Bernadottegymnasiets elevhälsa består av skolsköterska och kurator, och där kan eleverna få hjälp och stöd. Både skolsköterskan och kuratorn har tystnadsplikt.

• För elever

Som elev på Bernadottegymnasiet får du både teoretiska kunskaper under vanliga lektioner i klassrummen, men också praktiska övningar i samarbete och ledarskap.